DRAGI ČLANICE IN ČLANI NAŠEGA DRUŠTVA

LETO 2023 JE BILO PRVO PO-KORONSKO IN SMO GA POSKUSILI ZAJEMATI S POLNO ŽLICO. PRAZNOVALI SMO 70. OBLETNICO DRUŠTVA IN URESNIČILI VEČINO ZADANIH CILJEV - IZLETE, LETOVANJE, PRAZNOVANJA, REKREACIJO, OBISKE JUBILANTOV IN STAREJŠIH OB KONCU LETA TER IZOBRAŽEVANJE.

PRIZADEVAMO SI ZA ČIM BOLJŠE OBVEŠČANJE, ZATO BOMO OBVESTILA POŠILJALI TUDI PO ELEKTRONSKI POŠTI, OSTAJAJO PA NAŠI PLAKATI NA DOSEDANJIH MESTIH.

V LETU 2024 IMAMO SPET VOLILNI OBČNI ZBOR, KJER BOMO IZVOLILI NEKAJ NOVIH ČLANOV UPRAVNEGA ODBORA IN KOMISIJ. PRIZADEVAMO SI TUDI ZA POVEČANJE ČLANSTVA IN IZBOLJŠANJE PROGRAMA, ZATO VAS VABIMO, DA NAM POSREDUJETE SVOJE PREDLOGE IN MNENJA.

VSEM ČLANOM SE ISKRENO ZAHVALJUJEMO ZA SODELOVANJE IN ŽELIMO, DA ŠE NAPREJ SODELUJETE V ŠTEVILNIH AKTIVNOSTIH, KI JIH PONUJA NAŠE DRUŠTVO TER VAS VABIMNO, DA NAS OBIŠČETE V PISARNI V ČASU URADNIH UR ALI POIŠČETE OBVESTILA NA SPLETU.

VSEM VAM IN VAŠIM BLIŽNJIM ŽELIMO OBILO ZDRAVJA, SREČE IN VESELJA TER DA OSTANEMO DRUG DRUGEMU PRIJATELJI.

SREČNO 2024

VODSTVO DRUŠTVA


DRAGI ČLANICE IN ČLANI NAŠEGA DRUŠTVA

LETO 2022 JE BILO ZELO PESTRO IN ZANIMIVO VENDAR SMO GA, KLJUB OMEJITVAM NA ZAČETKU, USPEŠNO ZAKLJUČILI.

ČAKA NAS ŠE BOLJŠE, JUBILEJNO LETO, KO PRAZNUJEMO 70. LETNICO DELOVANJA NAŠEGA DRUŠTVA.

VSEM ČLANOM SE ISKRENO ZAHVALJUJEMO ZA SODELOVANJE IN ŽELIMO, DA ŠE NAPREJ SODELUJETE V ŠTEVILNIH AKTIVNOSTIH, KI JIH PONUJA NAŠE DRUŠTVO.

V PRIHAJAJOČIH PRAZNIČNIH DNEH ŽELIMO VAM IN VAŠIM BLIŽNJIM ZDRAVJA, SREČE IN VESELJA TER DA OSTANEMO DRUG DRUGEMU PRIJATELJI.

SREČNO 2023

VODSTVO DRUŠTVA


Članica našega društva Marija FERENČAK PIVEC je objavila pesniško zbirko V SVITU NOVIH JUTER


 DRAGE ČLANICE IN ČLANI NAŠEGA DRUŠTVA

ODHAJAJOČE LETO 2020 SI BOMO ZAPOMNILI PO TEM, DA SMO SE MORALI NENEHNO PRILAGAJATI IN ŽIVETI V SVOJIH DOMOVIH BREZ MEDSEBOJNEGA DRUŽENJA. POSEBEJ TEŽKE ČASE, STISKE PREŽIVLJAJO VAROVANCI V DOMOVIH ZA STAREJŠE. MNOGI MED NAMI SO IZGUBILI PARTNERJE, SVOJCE IN PRIJATELJE, KAR JE ŠE POSEBEJ HUDO.

PROGRAM, KI SMO SI GA ZAČRTALI ZA LETOŠNJE LETO NISMO URESNIČILI, CELO OBČNEGA ZBORA NISMO IMELI. UPAMO, DA NAM BO USPELO V LETU, KI PRIHAJA, SAJ VAS ŽE MOČNO POGREŠAMO. ŽELIMO SI, DA SE BOMO V JANUARJU ŽE LAHKO SREČALI V NAŠI DRUŠTVENI PISARNI, KAR SEDAJ TO NI BILO MOGOČE IN DA BOSTE DOBILI TUDI NOV PROGRAM ZA LETO 2021.

VSAKEMU POSEBEJ SE ISKRENO ZAHVALJUJEMO ZA SODELOVANJE, LE TAKO SMO LAHKO USPEŠNI KOT SMO BILI ŽE VRSTO LET.

V PRIHAJAJOČIH PRAZNIČNIH DNEH VAM IN VAŠIM DRAGIM ŽELIMO ZDRAVJA, DA OSTANEMO DRUG DRUGEMU BLIŽINA, SREČA, LJUBEZEN, RADOSTIN HVALEŽNOST.

SREČNO 2021


 PREDSEDNICA DU-KBG:
Vilma PETEK

 

 

 

 

 

 

 


 


 DRAGE UPOKOJENKE, DRAGI UPOKOJENCI,
DRAGE NAŠE ČLANICE IN ČLANI

ŽE ZOPET JE LETO OKOLI IN MESEC DECEMBER, KI NAS SPOMNI, DA SE LETO RES IZTEKA. PRIHAJAJO PRAZNIKI KATERIH SE VSI VESELIMO. OTROCI KOMAJ ČAKAJO DARIL, ODRASLI PA DRUŽENJA. VZEMITE SI ČAS ZASE IN SVOJE NAJDRAŽJE, KAJTI NAJLEPŠE JE DA SMO V HARMONIJI S SVOJIMI. NAJ VAM V OČEH ŽARI LJUBEZEN, PRIJATELJSTVO, NASMEH, PA TOPEL STISK ROKE IN TOPEL OBJEM. NAJ SNEŽINKE TIHO PREKRIJEJO SLEDI, A ČAS NAJ NE IZBRIŠE DRAGOCENIH VEZI, KI SMO JIH STKALI MED SEBOJ.

ŽELIM VAM LEPE PRAZNIKE, VESEL BOŽIČ, TER SREČE, ZDRAVJA IN ZADOVOLJSTVA V LETU 2020.

 PREDSEDNICA DU-KBG:
Vilma PETEK


 


SPOŠTOVANE UPOKOJENKE IN UPOKOJENCI.

STARO LETO ŽIVI OD SPOMINOV, NOVO LETO OD PRIČAKOVANJ.
NAJ BO 2016 RADODARNO Z ZDRAVJEM, LJUBEZNIJO IN USPEHI.

ŽELIM VAM IN VAŠIM NAJDRAŽJIM VESELE BOŽIČNE IN NOVOLETNE PRAZNIKE.

V LETU 2016 PA VAS VABIMO, DA SE NAM PRIDRUŽITE NA NAŠIH IZLETIH, POTOVANJIH, SREČANJIH IN POHODNIŠTVU. ENAKO VABIMO, DA SE PRIDRUŽITE IN SODELUJETE TUDI V NAŠIH SEKCIJAH.

HVALA VSEM, KI NAM ZAUPATE IN SE DRUŽITE Z NAMI NA NAŠIH NEPOZABNIH SREČANJIH.


 DU KAMNICA-BRESTERNICA-GAJ
Predsednica: Vilma PETEK

 

 

 

 

 

 

 


 


DRAGE UPOKOJENKE IN UPOKOJENCI.

NAŠ OBČNI ZBOR JE ZA NAMI. VESELA SEM, DA STE SE GA UDELEŽILI V TAKO VELIKEM ŠTEVILU. ZAHVALJUJEM SE VAM, DA STE NAM ZAUPALI ŠE EN MANDAT, KI PA JE ZA MENE IN VSE ČLANE ČAST IN  VELIKA ODGOVORNOST . TRUDILI SE BOMO VSAK PO SVOJIH MOČEH, DA IZPOLNIMO OZIROMA URESNIČIMO PLAN, KI SMO GA SPREJELI.

ZA BOLJŠE SODELOVANJE PA VAS PROSIM, DA NAM POVESTE ALI NAPIŠETE, KAJ VAS ZANIMA, KAM BI V BODOČE ŠLI NA IZLET, ALI KAKŠNE DELAVNICE BI ORGANIZIRALI. VSAK VAŠ PRISPEVEK BO NAM V POMOČ, SAJ BOMO URESNIČILI TISTE ŽELJE, KI JIH DO SEDAJ NISMO POZNALI.

VABIM VAS, DA SE PRIDRUŽITE NAŠIM SEKCIJAM, SAJ BO VSAK NAŠEL NEKAJ ZASE. PREDVSEM JE TO NAMENJENO DRUŽENJU, SAJ JE MARSIKDO MOGOČE OSAMLJEN IN SI BO TAKO ZAPOLNIL KAKŠNO URICO SAMOTE IN JO IZKORISTIL Z VESELJEM V NAŠI DRUŽBI, ČE BO LE HOTEL SODELOVATI.

VABIM VAS, DA SE PRIDRUŽITE  SEKCIJI KEGLJAČEV - KEGLJANJE Z KROGLO NA VRVICI (RUSKO KEGLJANJE), KI BO VSAK PONEDELJEK OB 17 URI – PRI KRAJEVNI SKUPNOSTI V BRRESTERNICI. PRIJAVITE SE GOSPODU WUDLER BLAŽU, KI VODI KEGLJANJA NA TEL. 51-244-359. TUDI ZAČETNIKI SO DOBRODOŠLI.

OBVEŠĆAM VAS, DA BO V OKVIRU PRAZNOVANJA KRAJEVNE SKUPNOSTI KAMNICA VRSTA PRIREDITEV.  VABIMO VAS, DA SE UDELEŽITE PRAZNOVANJA V ČIM VEČJEM ŠTEVILU, SAJ JE PRAZNOVANJE NAMENJENO PRAV KRAJANOM IN TUDI DRUGIM OBISKOVALECM IZ SOSEDNIH KRAJEVNIH SKUPNOSTI. VEČ NAS BO, BOLJ BO PRIJETNO IN VESELO.

VSEM LEP POZDRAV.

PREDSEDNICA DU-KBG:
Vilma PETEK        


DRAGE »MRAVLJICE«

ZAHVALJUJEM SE VAM, DA STE ME POVABILE NA ENODNEVNI IZLET IN DRUŽENJE, KI BO ZA MENE IN UPAM TRDITI TUDI ZA VSE, KI SO SE UDELEŽILI – NEPOZABNO. PROGRAM IZLETA JE BIL RES DOBRO IZBRAN. VSAK KI OBIŠČE TOVARNO ČOKOLADE ZOTTER V AVSTRIJI, JE OČARAN NAD PREZENTACIJO IN POKUŠINO, KI JE MEDNARODNO PRIZNANA IN TA ČOKOLADNA DOŽIVETJA SO RES EDINSTVENA. GRAD RIEGERSBURG IN OGLED PREDSTAVE S PTICAMI ROPARICAMI, JE BILA ČUDOVITA, ENKRATNA IN NEPOZABNA. KOSILO OBILNO, NATO OGLED 400 LET STAREGA MLINA, KI JE RES KRASNO OBNOVLJEN IN TU SO NAŠLE TUDI ZATOČIŠČE ČLANICE DRUŠTVA KMEČKIH ŽENA, KI PONUJAJO RAZLIČNE PRODUKTE. TUKAJ SE VIDI, KAJ JE MOGOČE NAREDITI, ČE SE LJUDJE RAZLIČNIH ZNANJ ZDRUŽIJO IN SKUPAJ PREDSTAVIJO SVOJE PROIZVODE IN JIH TUDI SKUPAJ TRŽIJO. ZAKLJUČEK NA TURISTIČNI KMETIJI RATCHENDORFU PA TE PRESENETI ČREDA 20-KAMEL, V DRUŽBI LAM, BIZONOV, OSLOV, IN ŽELVE VELIKANKE IN ŠE MARSIKAJ. RES JE BILO NEPOZABNO IN NA KONCU ŠE PEČENE KRAČE. VSO POT NAM JE VODIČ GOSPOD MAG. BOJAN MAŽGON IZČRPNO IN NA PRIJETEN NAČIN POVEDAL KJE SE VOZIMO IN KAJ JE ZNAČILNO ZA DOLOČEN KRAJ. VSEM, KI SO PRISPEVALI IN POPESTRILI VOŽNJO Z VICI IN PODOBNO, RES HVALA.   VSE KAR JE LEPO HITRO MINE IN TAKO SMO SE POSLOVILI IN SI ZAŽELELI VSE LEPO IN DA SE ŠE KDAJ SKUPAJ PODAMO V NEZNANE IN LEPE KRAJE. VSEM ŠE ENKRAT HVALA ZA DRUŽENJE.

VILMA, KAMNICA, 14.05.2016

(slike si lahko ogledate v galeriji)


SPOŠTOVANE ČLANICE IN ČLANI DU KAMNICA-BRESTERNICA-GAJ.

Z današnjim dnem odpiramo spletno stran, kjer vas bomo sproti obveščali in seznanjali o delu društva ter organih, ki so bili izvoljeni in delujejo v sklopu našega društva.

V letošnjem letu praznuje DU Kamnica-Bresternica-Gaj 60 let obstoja. Posebej jo bomo obeležili in proslavili na občnem zboru, ki bo v petek, 07. 06. 2013 s pričetkom ob 14 uri v prireditvenem šotoru pri OŠ Kamnica. Hvaležni smo KS Kamnica - ker nam gospod predsednik Janko Heričko vsa leta pomaga, da lahko nemoteno izpeljemo občni zbor, ki se ga udeleži 300 in več članov, saj smo najštevilčnejše društvo v KS. Seveda, pa smo tudi mi prisotni in aktivni na vseh prireditvah v kraju.


ISKRENE ČESTITKE OB VISOKEM JUBILEJU VSEM ČLANICAM IN ČLANOM DU KAMNICA-BRESTERNICA-GAJ.

V ta namen bomo pripravili razna srečanja članov, razstavo ročnih del in likovnih del, predavanj, turnir v kartanju, tekmovanje ribičev, ter organizirali skupno pohodniško akcijo. Na Občnem zboru bomo podelili priznanja vsem tistim, ki so v preteklih letih delali v društvu, saj so porabili veliko svojega časa, da je društvo takšno kot je. Tudi letos bomo obiskali vse, ki so dopolnili 90 let, jim čestitali, se družili z njimi in izročili majhno darilce. Vsak december pa obiščemo vse ki so dopolnili 80 in več let, ter vse, ki so bolehni, oziroma niso sposobni priti do nas v društvu. Obiščemo jih 170, pa tudi več. Vseh teh srečanj se ne da opisati, saj so tako prisrčna in povedati moram, da nas že kar željno pričakujejo. Na koncu smo vsi srečni, mi pa obogateni za mnoge življenjske zgodbe, ki so jih z veseljem delili z nami.

Društvo ima trenutno 713 članic in članov, od katerih se številni naših srečanj, izletov in letovanj redno udeležujejo. Veseli smo, da se število članov vsako leto povečuje, kar smo bili priča že v prvih mesecih letošnjega leta 2013 in prav je tako, to je znak, da se v društvu dela dobro. S prijetnim druženjem bi radi spodbudili in vključili medse vse tiste, ki se nam še niste pridružili. Obljubljamo vam, da se bomo trudili in naredili vse, da nam bo skupaj lepo in prijetno, ter da se bodo mnoga že sklenjena poznanstva in prijateljstva še močneje utrdila.

Želim, da bi naše vezi bile pristne, ko se veselimo in tudi takrat, ko je treba nekomu pomagati. Vsem tistim, ki so osamljeni bi rada povedala, da jih pozivamo naj nas poiščejo. Skupaj bomo laže premagali marsikatero oviro.

Vabim članice in člane, vaše partnerje in prijatelje, da se družite z nami. Skrbno preglejte naš celotni program izletov, srečanj in letovanj. Prepričana sem, da bo vsak našel nekaj zase. Veseli bomo, če se nam boste pridružili - KAJTI SREČA NI KRAJ KAMOR BOMO POTOVALI, TEMVEČ NAČIN POTOVANJA.

PREDSEDNICA DU-KBG:
Vilma PETEK        

Kamnica, maj 2013


Za lažje povezovanje in delovanje društva imamo izvoljene organe društva, ki delujejo po statutu DU-KBG. Več o organih si lahko preberete v rubriki "O društvu".

Uradne ure

Pisarna društva je odprta
vsako sredo med 8.00 in 12.00 uro.

V tem času smo vam na voljo za vsa vprašanja in pomoč.

Vabljeni. 

Kontakti

Kontaktirate nas lahko

po telefonu:
02/623 13 80 ali 0590 44 493

po email-u: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

na internetu: http://www.du-kbg.si

na naslovu: Društvo upokojencev
Vrbanska cesta 97, 2351 Kamnica

ČLANARINA

Članarina za leto 2024 znaša 12 €.
Poravnate jo lahko vsako sredo med 8. in 12. uro v pisarni društva, najkasneje do 30.06.2024.

Ob plačilu članarine boste prejeli še seznam aktivnosti društva v letu 2024.

Plačilo VS je možno do 30.4.2024