SREČANJA, IZLETI IN LETOVANJE 2015

JANUAR

Kopanje v Zdravilišču "RADENCI", tako kot vsako leto. Na kopanje gremo v četrtek, 22.01.2015 ob 8.45 uri iz Bresternice in ob 9 uri iz Kamnice. Kosilo imamo okrog 14:30 ure na Turistični kmetiji " BENKO" v Spodnji Ščavnici. Plača se prevoz in kosilo, karte za kopanje pa plača društvo.
Istočasno pa praznujeta rojstni dan naša draga dva člana Blaž in Vinko, Blaž celo okroglo obletnico, zato jima vsi člani iskreno čestitamo in jima želimo obilo zdravja, osebne sreče, ter veliko, veliko uric skupnega druženja v našem društvu.

FEBRUAR

Pustovali bomo letos na Turistični kmetiji "AČKO", kjer smo že bili lani na Martinovanju in nam je bilo tam zelo všeč. Pustovanje bo v ponedeljek, 16.02.2015. Avtobus bo odpeljal iz Bresternice ob 14.45 uri in iz Kamnice ob 15 uri popoldan. Vabimo vse naše člane, da se pustnega rajanja udeležite v čim večjem številu, ter presenetite z zanimivimi in prikupnimi maskami. Pridite in povečajte število s svojo udeležbo.
Naj dobra volja bo svarilo, kjer dobro jedlo se bo in pilo, nato pa plesalo, vriskalo in pelo vse do jutranjih ur.
Žal je tokrat pustovanje odpadlo, ker je bilo premajhno število prijavljenih. To se nam je zgodilo prvič, ker je naša Krajevna skupnost tokrat organizirala skupno pustovanje v naši dvorani v Kamnici in se je pokrivalo z našim datumom.

Naše društvo je bilo povabljeno k sodelovanju v zdraviliški center "REUMAL FOJNICA" v Bosni in Hercegovini. Organiziran je bil avtobus za četrtek, 26.02.2015. Zbralo se nas je 30 članov iz raznih društev po celi Sloveniji. Za ogled zdraviliškega centra je poskrbela ga. Božena KOS iz Ljubljane. Center "REUMAL" leži v osrčju Bosne in Hercegovine in je oddaljen od Sarajeva 65 km. To je majhno mestece prijazni ljudje, neokrnjena narava, domača hrana skratka sproščenost se čuti na vsakem koraku. Tu pa je nekaj utrinkov iz našega bivanja, prisrčnega druženja ter gostoljubnosti naših Bosanskih prijateljev v majhnem mestecu Fojnica.

Imamo pa še eno prijetno novico v mesecu februarju je praznovala svoj 90. rojstni dan naša članica ga. Tatjana Hlišč. Obiskali smo jo na domu na njen praznik 13. februarja 2015 in nas je bila zelo vesela.

MAREC

V sklopu praznika "DAN ŽENA" - 8. marca smo organizirali izlet v Trakoščan in potep po Hrvaškem Zagorju. Ogledali smo si dvorec Trakoščan, ki datira v 13. stoletje. Med drugimi so bili lastniki gradu grofje celjski. Sprehodili smo se po čudovitem parku  in si ogledali sobane. Nadaljevali smo vožnjo do romskega središča Marija Bistrica, kamor prihajajo romarji že vse od 17. stoletja. Predstavlja eno izmed večjih romarskih središč na Hrvaškem in slovi po kipu Matere Božje z detetom v naročju. Ogled cerkve in prosto za kavico. Nadaljevali smo vožnjo proti Varaždinu. Mesto sodi po razvitosti v sam vrh na Hrvaškem. Veliko pozornosti dajejo turizmu in bili smo presenečeni številnim cvetličnim zasaditvam v mestu. Ima 50.000 prebivalcev na čudoviti razgledni točki nad mestom Varaždin pa so je restavracija Zlatne gorice, katera pripravlja okusne jedi po naročilu. Nadaljevali smo pot še v prestolnico Hrvaške v mesto Zagreb. Pogledali smo si zanimivosti mesta, ter si vzeli čas za popoldansko kosilo in kavico. Prijetno razpoloženi in polni novih vtisov smo se poslovili od prijaznih gostiteljev in se počasi peljali proti domu.

No images found.

APRIL

V mesecu aprilu, natančneje v petek, 17.04.2015 pa imamo redni občni zbor društva. Tokrat smo izbrali lokacijo v Bresternici v gostilni "GALEB - MEHIŠKA RESTAVRACIJA" na Čolnarni 29. Bilo je prijetno vzdušje in trajalo vse do večernih ur. Poskrbeli smo tudi za glasbo in tudi plesa ni manjkalo. Naši člani so se prijetno zavrteli ob zvokih prijetnih melodij in pesmih našega stalnega "DUA TONJA".

V letošnjem letu imamo še posebno čast, da lahko obiščemo in obdarimo kar nekaj naših članic in članov, ki bodo dopolnili okroglih 90 let. Tako se je pričelo že v mesecu februarju, ko je prva praznovala ga. Tatjana Hlišč svoj 90 rojstni dan in se nadaljuje sedaj v aprilu z go. Ivanko Franič, ter go. Antonija Hojnik. V mesecu maju pa je praznovala ga. Ivanka Hauptman. Vse članice smo tudi obiskali na njihovih domovih, ter jim zaželeli veliko zdravja, sreče in osebnega zadovoljstva. Nekaj utrinkov iz naših obiskov smo tudi zabeležili v naš objektiv.
Ga. Ivanka Franič, 90 let je napolnila 24. aprila 2015. Preprosta, polna humorja, ljubezni do življenja in srečna s vojimi otroki, vnuki ter pravnuki!
Iskrene čestitke v imenu društva upokojencev KBG za njen visok jubilej!

No images found.

Ga. Antonija Hojnik, 90 let je napolnila 27. aprila 2015. Tudi ona zelo preprosta in neverjetno ambiciozna polna življenja in humorja, kar se ni mogel načuditi tudi naš župan dr. Fištravec. Ker pa ima naš župan korenine v Bresternici se je odločil , da se z g. Zaletelom bivšim predsednikom Krajevne skupnosti Bresternica pridružita našemu obisku. Obisk je bil zelo prijeten poln veselja, lepih spominov na preteklost, občutkov sproščenosti, energije iz strani slavljenke.

Iskrene čestitke v imenu društva upokojencev KBG za njen visoki jubilej!

Četrta jubilantka ga. Ivanka Hauptman 90 let je napolnila 07. maja 2015. Tudi ona zelo preprosta polna dobre volje in smeha, ter presrečna našega obiska. Obiskali smo jo skupaj s tajnico Krajevne skupnosti Bresternica go. Marjetko Hauptman. Ne moreš si zamisliti, da ženička pri devedesetih letih še pridno plete za svoje hčere, vnuke in pravnuke tople nogavice in šale. Izdelke nam je  pokazala in mi smo jih na njeno željo morali tudi ujeti v naš objektiv.
Iskrene čestitke in še naprej pridne in spretne roke ji želimo v imenu društva upokojencev KBG za njen visoki jubilej!

MAJ

V mesecu maju natančneje 28. in 29. maja 2015 pa smo se potepali po Avstriji in Nemčiji. Organizirali smo 2-dnevni izlet "PO LEPI MODRI DONAVI: PASSAU - LINZ". Uživali smo v bavarskih Benetkah - tako namreč pravijo romantičnemu mestu Passau, ki leži na stičišču treh rek Ilz, Inn in Donavo, kar mu daje še poseben čar.
Na izlet smo se podali, kar z dvema avtobusoma. Najprej vožnja čez mejo v Avstrijo do vasice Hallstat v pokrajini Salzkammergut, ki je pod zaščito Unesca. Leži ob istoimenskem jezeru Hallstaettersee, kar mu daje pravljično podobo. Sprehodili smo se čezenj in uživali v razvoju hallstatske kulture, ki se ponaša s številnimi eksponati. V popoldanskih urah smo prispeli v Passau, kjer smo si ogledali mestne znamenitosti: katedralo sv. Štefana, kjer se ponašajo z največjimi orgli na svetu. Ogledali smo si Mestno hišo, Donavsko nabrežje, kjer se srečajo vse tri reke, zvečer pa smo se namestili v hotelu "INSSETO" le kakih 15 minut od centra mesta, kjer smo se  po dobri večerji tudi malo pozabavali in zaplesali ob zvokih naših muzikantov Mateja in Domna, ki sta že naša stara spremljevalca na naših 2-dnevnih izletih.
Drugi dan pa se je začelo naše križarjenje z ladjo po Donavi. Vožnja je trajala nekaj več kot pet ur. Pred nami je bilo doživetje, ki nam bo vsem ostalo v spominu za vedno. Mislim, da ga ni bilo turista na ladji, ki se nebi veselil z nami. Bila so to enkratna doživetja, prelepa pokrajina in kolesarske poti ob Donavi, ki si jih tudi pri nas lahko samo želimo. Okrog 14 ure smo prispeli v mesto Linz. Sledil je ogled mesta, ki so ga ustanovili Rimljani ter ga imenovali Lentia verjetno po keltskem imenu ovinek ali zavoj. Mesto je tako povezano z donavo od samega začetka, ki tukaj dela zavoj. Landstrasse je glavna ulica, ki vodi vse do glavnega trga Blumauerplatz, kjer v sredini stoji velik kužni steber, ki spominja na umrlemed epidemijo kuge. Ogledali smo si tudi katedralo in imeli nekaj prostega časa za kavico in sladoled. Pozno popoldan smo pot nadaljevali proti Sloveniji. Na parkirišču v Šentilju, kjer se naš izlet po navadi zaključi se tako vedno za kratek čas ustavimo in si v slovo tudi zapojemo. Poslovimo se od šoferjev, muzikantov in vodičev, kateri so nam naredili izlet še lepši in zanimivejši. Domov smo se vrnili okrog 20.30 ure z prelepimi spomini, ter še lepšimi doživetji. 

JUNIJ

V mesecu juniju pripravljamo pohod na izletniško kmetijo "BOBIČ - DOBAJ". Pohod bo v četrtek, 18.06.2015 in sicer zbrali se bomo ob 9. uri na parkirišču pred pokopališčem v Kamnici. Hodilo se bo počasi, da pridemo do Bobiča nekje do 11 ure. Pripravili nam bodo malico na žlico, ter spekli gibanice. Prijave zbiramo v pisarni društva, kjer se plača 5€ po osebi v katero je vštet golaž in aperitiv. Prijava je obvezna, ker le tako lahko naročimo število porcij, ki nam jih bodo pri Bobiču pripravili. Pijača in sladica v lastni režiji!

Vljudno vabljeni vsi, ki vam je pohodništvo v iziv in zadovoljstvo. Obljubimo pa vam, da bo srečanje in druženje zopet veselo.
Pridite in se družite z nami ne bo vam žal!

No images found.

JULIJ

V juliju je čas dopustov in večina članov odhaja na zaslužen dopust.

AVGUST

Konec meseca avgusta pa se ponovno odpravljamo na morje in sicer na Makarsko riviero. Natančneje v Baško Vodo, kjer bomo preživeli 10 dni v hotelu "HORIZONT". Cena letovanja je 580 € po osebi. V ceno je vštet prevoz Kamnica - Baška Voda in nazaj, 10-dnevno letovanje, polpenzion v hotelu in turistična taksa za 10 dni. Doplačilo je samo v primeru zahtevane sobe s pogledom na morje oziroma morska stran v znesku 20€ na sobo! Z letovanjem pričnemo 28. avgusta in traja vse do 08. septembra 2015.
14-dni pred odhodom pa sklenemo tudi obvezno zavarovanje pri " Zavarovalnici Vzajemna". Odločili smo se, da omogočimo našim članom plačilo na 8 obrokov s tem, da vsak član ob prijavi plača akontacija 50 €.

No images found.

SEPTEMBER

V nedeljo, 06. septembra 2015 pa ponovno obiščemo sejem v Tržiču znan kot "ŠUŠTARSKA NEDELJA". Tja pa se odpravljajo vsi tisti, ki z nami na morje ne gredo. Da pa ne bo nedelja namenjena samo nakupovanju smo istočasno poskrbeli tudi za ogled Šuštarskega muzeja in smučarske opreme v Tržiču. Odhod avtobusa iz Bresternice bo ob 7.15 uri zjutraj in iz Kamnice petnajst minut kasneje ob 7.30 uri. Vse informacije dobite v pisarni društva pri ge. Vilmi Petek na mobi št. 040257335. Prijave sprejema do ključno srede, 02.09.2015 do 11. ure.
Prav tako vabimo vse upokojence in krajane Kamnice-Bresternice in Gaja na krajevni praznik v Bresternici, ki bo letos trajal en teden. Potrudili se bomo, da bo vsak našel nekaj zase. Otvoritev je 13.09. in traja vse do 20.09.2015 ko bo vrhunec vseh dogajanj. Posebej vas vabim, da se pripravlja veselo srečanje in druženje za upokojence Kamnice-Bresternice-Gaja in sicer v ponedeljek, 14.09.2015.


Druženje je v celoti uspelo!

V imenu organizatorja KS Bresternica-Gaj je vse navzoče pozdravil g. Peter JURŠE, v imenu "DRUŠTVA ZA LEPŠE ŽIVLJENJE" ga. Veronika ŽUPANEK in v imenu DU Kamnica-Bresternica-Gaj predsednica ga. Vilma PETEK, ki se je posebej zahvalila organizatorju, da se je spomnil tudi na Društvo upokojencev.
Še vreme nam je bilo ta dan naklonjeno tako, da si boljšega skorajda ne bi mogli želeti. Devet tekmovalnih ekip, ki so se prijavile za turnir "ruskega keglanja" je izpolnilo vsa pričakovanja. Vnel se je boj med ekipami Kamnice, Bresternice in Gaja, ampak na koncu so vendarle zmagali gostitelji ( Bresternica-Gaj), ki so bili resnično boljši to se mora priznati. V imenu zmagovalnih ekip in tekmovanja se je zahvalil tudi bivši predsednik Krajevne skupnosti Bresternice-Gaj g. Anton ZALETELJ, ki je bil nad samim tekmovanjem zelo navdušen in tudi nekakšna gonilna sila zmagovalne ekipe. Povedal je, da bodo naredili vse, da se takšna srečanja še ponovijo. Napolnil je zmagovalni pokal z žlahtno kapljico in ponudil požirek vsem udeležencem turnirja, ki so to želeli. Za hrano na žlico (golaž) in pijačo je poskrbela "Okrepčevalnica Šarenac", ki je tudi nekakšen sponzor tega Krajevnega praznika.
Hvala vsem, ki ste se tega druženja starejših občanov in upokojencev udeležili, kakorkoli pripravili in organizirali svoje ekipe, ter bili pripravljeni tekmovati. Zahvala gre vsekakor g. JURŠETU in ge. Vilmi PETEK, ki sta tekmovanje vodila, vzela zelo resno in pod ostrim očesom seštevala število zadetih kegljev vseh devetih ekip in na koncu razglasila zmagovalce.
Zahvaljujemo se vodstvu Krajevne skupnosti Bresternica-Gaj, ter ge. Veroniki ŽUPANEK za ustanovitev "DRUŠTVA ZA LEPŠE ŽIVLJENJE" s katerim upajmo, da bo tako našel vsak krajan svoje mesto v različnih sekcijah.
Lepo bi bilo, da bi se tako kot v DU-KBG v bodoče poglobile še naše krajevne vezi, ter tako postale tradicionalne!

                                                                                                               Milena MATALN

OKTOBER

"KOSTANJEV PIKNIK" bo tokrat na Tojzlovem vrhu v soboto, 17.10.2015. Avtobus bo odpeljal iz Kamnice ob 10. uri zjutraj iz Bresternice pa nekaj minut kasneje (5 -7 minut). Za hrano smo izbrali mineštro na žlico (kobanski pisker). Bloke za hrano dobite v pisarni društva do srede, 14.10.2015 pri ge. Mileni. Če bodo bloki še na razpolago jih bomo delili še na Tojzlovem vrhu za vse tiste naše člane, ki v pisarno iz kakršnihkoli razlogov niso mogli priti. Gostitelj bo poskrbel tudi za glasbo in peko kostanjev.Pijaća in pecivo pa bosta po lastni želji ter plačilu.
Cena znaša 10 € po osebi v njo pa je vštet prevoz in hrana.
PRIDITE TER SE VESELITE IN ZABAVAJTE Z NAMI!

Tudi v mesecu oktobru natančneje 23.10.2015 je praznovala 90. rojstni dan naša članica ga. Dragica Heričko iz Rošpoha. Ob našem obisku smo ji zaželeli veliko zdravja ter sreče v nadaljnem življenju in obljubili smo, da se čez 10 let zopet vrnemo. Našega obiska je bila zelo vesela in nas tudi pogostila. Z našo kolegico Veroniko sta se dotaknili tudi njenega preteklega življenja in prav prijetno je bilo prisluhniti njenim spominom izpred nekaj let nazaj. Ta dogodek je zabeležila tudi naša kamera.

No images found.

"MANDARINE"

V petek, soboto in nedeljo 23. 24. in 25.10.2015 pa organiziramo izlet po reki Neretvi "DALMACIJA IN PRAZNIK MANDARIN" obiranje mandarin.

Program je sledeč:
1. DAN:
Odhod v zgodnjih jutranjih urah iz Kamnice in Bresternice. Vožnja do Pirovca, kjer bomo obiskali hišo pršuta. Krajši postanek za malico pogostili nas bodo s pršutom in vinom. Pot bomo nadaljevali po avtocesti do Makarske riviere, kjer nas bodo v hotelu pričakali z pijačo dobrodošlice. Po opravljeni prijavi se bomo zvečer odpravili v bližnjo "konobo", kjer nas bodo postregli z ribjo večerjo. Po večerji odhod v hotel glasba in ples ter nočitev.
2. DAN:
Po zajtrku se bomo z avtobusom odpeljali v dolino delte Neretve. Na eni od številnih plantaž sočnih mandarin se jih boste do sitega najedli, ter odnesli tudi domov. Koliko jih boste nabrali toliko jih plačate lastniku. Po obiranju pa se bomo pustili razvajati domačinom, ki nam bodo postregli s pravo hercegovsko lozo in smokvami. S "trupicami" ladjicami se bomo zapeljali po rokavu Neretve do mesta kjer nas bodo domačini pogostili še z okusnim piknik kosilom in pijačo. Zabava ob dalmatinski glasbi bo trajala vse do poznega popoldneva. Razpoloženje se bo preneslo v hotel, kjer se bo po večerji zabava s plesom nadaljevala.
3. DAN:
Po zajtrku se odpeljemo proti Splitu, mimo Šibenika do etno vasi Dalmati, kjer nas sprejme hudomušna Ana.To je prvi tematski park na Hrvaškem. Spoznali bomo stare običaje in tradicijo ter način življenja malih dalmatinskih vasi ( stare dalmatinske hiše s kamnitimi kletmi, stare obrtne delavnice, restavracija, mala dalmatinska tržnica itd..). Predviden je daljši postanek za voden ogled degustacija pršuta in vina, sok ali voda, ter pozno kosilo. V poznih popoldanskih urah pa odhod proti Sloveniji. Prihod domov v poznih nočnih urah.
Prepričana sem, da nam bo Dalmacija in njene dobrote ostala v nepozabnem spominu!

Cena izleta je 175 € po osebi in je možno plačilo na 5 zaporednih obrokov. Pri prijavi se poravna tudi prvi obrok v znesku 40 € ostale štiri obroke pa vsak mesec do srede, 07. oktobra 2015. 

NOVEMBER

V torek, 10.11.2015 smo obiskali našo članico go. Elizabeto Vahter, ki je praznovala častitljivi 97. rojstni dan. Bili smo v domu "Danice Vogrinec", kjer so ji ravno ob najinem prihodu peli zdravljico za rojstni dan, njene sostanovalke v skupini. Bila je prijetno presenečena in vesela našega obiska, prav tako je bila presenečena terapevtka in se nam tudi posebej zahvalila, da se kot Društvo spomnimo tudi takšnih onemoglih in bolnih v domovih. Tudi to smo zabeležili v naš objektiv.

Dva dni kasneje v četrtek, 12.11.2015 pa je praznovala 90. rojstni dan ga. Justina Čepe, tudi članica našega društva.Tudi njo smo obiskali na domu v Kamnici. Presenečena je bila nad našim obiskom in moram povedati, da kar dobro skriva svoja leta. Prav prijetno je ko obiščeš člane pri okroglih obletnicah 80, 90 in še več, ko jih vidiš nasmejane, zadovoljne ter srečne pri takšni visoki starosti. Naša kamera je tudi go.Justino posnela v objektiv. 

No images found.

" MARTINOVANJE " bo v petek, 13.11.2015 v dvorani Krajevne skupnosti Kamnica s pričetkom ob 16. uri. Za hrano bo poskrbel naš novi najemnik bara "ART" g. Sebastjan Jauševec ali tudi drugače lastnik keteringa (Jani, ki te nahrani).

Večerja bo med 17.30 in 18.uro. Na jedilniku bo pečenica, ocvrt piščanec, pečenka, krompir, mlinci, solata in sladica. Tudi glasbe v živo ne bo manjkalo. Tokrat nas bo prvič zabaval Slavko Mohorič in pustimo se presenetiti!
Cena večerje z glasbo je 15 € po osebi!
Prijavite se lahko vse do srede, 11.11.2015 v pisarni društva pri ge. Mileni Mataln!

Moram priznati, da je naše Martinovanje v petek, 13.11.2015 super uspelo, čeprav se je "Martin" praznoval kar na treh lokacijah na isti dan. Mislim pa, da smo bili v prednosti vsaj toliko, ker smo imeli dobrega glasbenika, ki nam je pripravil čudovito ter nepozabno vzdušje in zabavo.

Teden kasneje v četrtek, 19.11.2015 pa je praznovala svoj 90. rojstni dan ga. Elizabeta Cerar. Zopet je društvo poskrbelo za obisk na njenem domu na Šobru. Našega obiska so bili veseli, prav prijetno pa je bilo videti zadovoljno, nasmejano Elizabeto. Pri svojih 90-pomladi kot rožica. Pove nam, da če bi jo še nosile noge bi še vedno imela na vrtu svojo gredico, ki bi jo skrbno obdelovala. Ima tri sinove, pet vnukov in šest pravnukov. Doma je zelo zadovoljna, ker zanjo skrbi mlajši sin z družino. Starejši vnuk Gregor je frizer, mlajši pa kuhar in za naš prihod jo je Grega prav lepo počesal in očedil. Mislim, da je Grega tisti, ki ji je še posebej pri srcu. Ob prigrizku in dobri kapljici pa smo se spominjali Elizabetinega težkega življenja v njeni mladosti.

DECEMBER

V četrtek, 11.12.2015 pa je praznoval visok okrogel jubilej tudi naš dolgoletni član Ernest SELIČ.
Napolnil je častitljivih 90 let. Obiskali smo ga na domu in prav prijetno ga je bilo videti v dnevni sobi na njegovem gugalnem fotelju na mizici zraven njega pa knjige in dnevno časopisje. Tam se počuti odlično nam je povedala žena. Še vedno rad prebira dobre in zanimive knjige, spremlja dogajanja po svetu, ter posluša vsakodnevna poročila na TV. Našega obiska sta bila z ženo zelo vesela. Pogovor je kar hitro nanesel na njuno mladost in prav zanimivo ju je bilo poslušati kako sta se spoznala v internatu ona kot gradbinka in on kot strojnik. Ernest je eden izmed tistih, ki je bil kot fant že obsojen na smrt s streljanjem ampak so ga pozneje izpustili, ker še ni dopolnil 18 let. Tako, da je v njegovem življenju kar precej hudih in težkih zgodb. Po prijetnem klepetu sva se počasi poslovili ter obljubili, da se naslednje leto zopet vrneva.
VSE DOBRO IN VELIKO, VELIKO ZDRAVJA MU ŽELIMO! 

No images found.

" SILVESTROVANJE " Vabimo vas na skupno silvestrovanje v sodelovanju s turistično agencijo Relax, ki bo v četrtek, 17.12.2015 v hotelu "STELA***" v Ljutomeru. Odhod iz Kamnice bo ob 15.45 uri (pred hotelom 365), tokrat izjemoma samo iz Kamnice.

Meni special vključuje: aperitiv, predjed, juho, glavno jed, priloge, solatni bife, bife sadja in slaščic, ter na koncu še hišna kisla juha.
Za omenjen meni, živo glasbo ter prevozom v Ljutomer in nazaj boste odšteli >samo 15 € po osebi!

Ker pa smo zaradi velikega zanimanja prijav bili številčno, datumsko in časovno omejeni ter vezani, smo morali udeležbo odkloniti večjemu številu prijavljenih. Namreč vedeti moramo, da tega silvestrovanja ne prirejamo letos sami, ampak smo se pridružili skupnemu silvestrovanju in akciji, ki ga prireja Svet invalidov Mestne občine Maribor v sodelovanju s turistično agencijo RELAX. S tem sodelovanjem se bo zbralo, kar nekaj denarja za pomoč invalidskim organizacijam v MOM in prav je tako.
Silvestrovanje je potekalo organizirano in v prijetnem vzdušju, čeprav smo se z nekaterimi srečali in videli prvič.

Uradne ure

Pisarna društva je odprta
vsako sredo med 8.00 in 12.00 uro.

V tem času smo vam na voljo za vsa vprašanja in pomoč.

Vabljeni. 

Kontakti

Kontaktirate nas lahko

po telefonu:
02/623 13 80 ali 0590 44 493

po email-u: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

na internetu: http://www.du-kbg.si

na naslovu: Društvo upokojencev
Vrbanska cesta 97, 2351 Kamnica

ČLANARINA

Članarina za leto 2024 znaša 12 €.
Poravnate jo lahko vsako sredo med 8. in 12. uro v pisarni društva, najkasneje do 30.06.2024.

Ob plačilu članarine boste prejeli še seznam aktivnosti društva v letu 2024.

Plačilo VS je možno do 30.4.2024